Vi gør dit brugte udstyr bæredygtigt

Kontakt os
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvor ender din virksomheds brugte IT-udstyr henne?

IT-branchen er en af de brancher, der har den største negative effekt på miljøet. Ved at forlænge IT-udstyrs levetid, mindskes forureningen betydeligt – til stor gavn for vores omgivelser.

 For hver computer, der genanvendes kan vi reducere CO2-udledninger, spare jordens råmaterialer og skabe en cirkulær økonomi, hvor ressourcer og produkter bruges mere effektivt.

Din gamle bærbar kan skabe håb andre steder i verdenen.

AddPro donerer brugt IT-udstyr til organisationen, For A Wiser Africa, i Tanzania og 2 folkeskoler i Makedonien, der ikke selv har mulighed for at købe det. Ved at give virksomhedens brugte udstyr til AddPro – og derved sikre, at det får et liv eller to mere – er du med til at minimere miljøbelastningen og spare på jordens knappe ressourcer. Ganske enkelt.

Donationerne foregår ofte i samarbejde med vores kunder, der ønsker, at deres udtjente udstyr skal gå videre til gode formål

Vi hjælper dig hele vejen

Datasikkerhed

Frygten for at miste kontrol over de følsomme data, der ligger på virksomhedens enheder, kan afskrække mange fra at sende det brugte IT-udstyr ind i et genbrugsloop.

Vælger du at give dit IT et længere liv med AddPro som mellemled, kan vi garantere, at dine data bliver håndteret på sikreste vis.

Hvad vi gør

Vi bruger programmet Eraser, som går ind og overskriver alt data på
harddisken.

Vi sætter det nyeste Windows på.

Maskinerne sendes til skoler og studerende i Makedonien og Tanzania.

Logistik

Vi står for hele processen, når din IT skal udfases.

Vi afhenter jeres udfaset IT efter aftale. Så snart dine brugte computere lander hos os, starter en omfattende proces. Vi datasletter og reinstaller ny Windows, og transportere til Tanzania og Makedonien.

Alt dette er gratis for dig. Vi gør al arbejdet og I hjælper miljøet.