En del af itm8

AddPro Danmark er en del af itm8-koncernen, hvilket giver os og vores kunder en lang række fordele. Itm8 består af 12 specialiserede og uafhængige IT-virksomheder, der alle samarbejder om at tilbyde endnu bedre løsninger til vores kunder. Er der kompetencer, vi ikke kan byde ind med, eller services, vi ikke kan levere, er hjælpen der altid. Vi er altså en del af noget større, hvilket giver vores kunder adgang til bedre løsninger og enklere processer.

Sammen tilbyder vi en komplet pallette af IT services til din forretning. Vi deler os selv i fire kategorier: Cloud services / IT operations, Digital transformation, Application services og Cyber security.


Mød vores partnere

itm8 er et fællesskab af nogle af Danmarks stærkeste brands inden for IT. Hver med sin egen identitet. Under en fælles paraply kan vi supplere og komplimentere hinanden i et stærkt samarbejde. 

CloudTeams er eksperter i at implementere Cloud-løsninger og hjælpe virksomheder fra de indledende tanker om analyse og udvikling af Cloud-strategi til migrering og optimering. CloudTeams er Microsoft Gold Partner og blev grundlagt i 2017 af tidligere Microsoft-konsulenter. 

Besøg CloudTeams

Et af Danmarks mest erfarne konsulentteams med mere end 10 års erfaring indenfor digital transformation. Kerneydelserne er centreret omkring API’er, integrationer og Azure. Copenhagen Softwares arbejdsmetoder er designet til at nedbryde barrierer mellem forretning og IT. 

Besøg Copenhagen Software

Emineo er fokuseret på Oracle-teknologi og er specialister i databasedrift, ydelsesproblemer og licensregler. Emineo har eksisteret siden 1997 og arbejder udelukkende med Oracles databaser (Oracle & MySQL) på de fleste platforme, “on-premises” og i skyen.

Besøg Emineo


Improsec er specialiseret i pragmatisk IT-sikkerhed og rådgiver om prioritering og implementering af organisatoriske og tekniske løsninger. Improsec forbedrer din sikkerhed, og navnet er en sammentrækning af lige netop dét (improving security).

Besøg Improsec

Hos IT Relation bliver du mødt af 750 specialister, som er klar til at understøtte dine forretningsmål med IT, og som tror på, stærke relationer skaber stærkere resultater. Deres kompetencer spænder bredt og favner design, implementering drift og optimering af alle de essentielle IT-platforme, der er fundamentet for at drive en sund, stabil og vækstklar forretning.

Besøg IT Relation

Me’ning er specialisteret i Microsoft løsninger indenfor Modern Workplace, Customer Engagement, Data og Analyse og Specialudvikling. Me’ning hjælper virksomheder med at give digitalisering mening – med afsæt i human understanding.

Besøg Me’ning


Mentor IT blev i 2020 kåret som Danmarks dygtigste til outsourcing, hosting og drift. Ambitionen er at levere Danmarks bedste IT-oplevelse med hovedfokus på tre ting: At flytte selskabets kunder, sikre dem en god IT-oplevelse og være med dem hele vejen. 

Besøg Mentor IT

Miracle 42 leverer specialister indenfor drift, udvikling, test og rådgivning. Hvad end det drejer sig om applikationsudvikling, test, databasedrift eller hosting, er det vigtigste mål at gøre en forretningsmæssig forskel med IT for hver eneste kunde.

Besøg Miracle42

Progressive er IT-outsourcing med fokus på løsninger, der bringer din forretning i en god retning, uanset om du har brug for hjælp til IT-drift, cloudløsninger, sikkerhed, application management eller til at lægge den rigtige IT-strategi.  

Besøg Progressive


Sotea slår sig på aldrig at sende ekstraregninger. Sotea agerer fuld it afdeling for deres kunder, med alt inklusiv i prisen. Når de siger nul ekstraregninger, mener de det. De er grundlagt i år 2000 og har siden da aldrig sendt nogle ekstraregninger. De har fastpris på alle deres ydelser, og agerer den ”frække” dreng i klassen når det handler om it outsourcing.

Besøg Sotea

Cenvation er specialister i at levere innovative IT-løsninger baseret på Microsoft Dynamics CE og Business Central. Løsningerne understøtter automatisering, effektivisering og optimering af manuelle eller eksisterende digitale forretningsprocessor, så jeres virksomhed kan fokusere på at øge loyaliteten for medlemmer og kunder.

Besøg Cenvation