Ekstern it-afdeling

En ekstern it-afdeling er en virksomhed med store kompetencer indenfor it-løsninger, som du kan outsource dine it-aktiviteter til. Hvis du benytter AddPro Danmark som ekstern it-afdeling, kan vi levere 360 graders IT-løsninger og konsulentydelser til ERP-systemer som Business Central og UnicontaIT-sikkerhedIT-support og andre it-ydelser. Som ekstern it-afdeling påtager vi os de samme opgaver, som en internt it-afdeling ville løse.

Kontakt os
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hold fokus

Ved at outsource sine it-aktiviteter, er det muligt at holde fokus på virksomhedens kernekompetencer. Du kan som virksomhed tænke i salg og vækst, i stedet for at være nervøs for, om din software er optimeret til din virksomhed, eller om din antivirus er opdateret. Du kan være tryg ved, at hvis der sker et nedbrud i it-infrastrukturen, har du et helt hold af eksperter i ryggen, der står klar til at hjælpe virksomheden videre.

Økonomi og ekspertise

Det kan i sidste ende være en stor omkostning, at have en eller flere it-medarbejdere på lønningslisten. Ved at outsource sin it-afdeling, giver det mulighed for at spare på omkostningerne, og samtidigt få en større ekspertise. Det kan derudover være yderst svært for en intern it-afdeling, at have samme kompetencer, som en ekstern it-afdeling med flere ansatte og specialister. Et supportabonnement hos din eksterne it-afdeling, vil næsten altid være en billigere løsning i sidste ende, end en ekstra intern medarbejder på lønningslisten – samtidigt med at ekspertisen oftest bliver større.

En større vidensbank

Det kan være svært for en virksomhedsejer, at vide præcis hvad virksomheden har behov for. Er det nuværende ERP-system det mest optimale for virksomheden? Er der tilføjelsesprogrammer der kan øge effektiviteten og mindske omkostningerne? Er virksomhedens IT-sikkerhed god nok? Er der kommet nye funktioner virksomheden burde benytte?

En ekstern it-afdeling har allerede arbejdet med ovenstående spørgsmål adskillige gange. Derfor kan man med en ekstern it-afdeling forvente, at ens virksomhed hele tiden bliver informeret om vigtige informationer – samt modtage støtte og viden til at træffe sine it-beslutninger.

Lej en IT-chef

Små og store it-problemer hober sig op. Hos AddPro Danmark har du muligheden for at have en fast konsulent i huset, uden du behøver betale en ansat for 37 timer om ugen. Ved at leje på ekstrem deltid, får du en it-chef der kender din virksomhed og hjælper med virksomhedens løbende it-problemer, samt arbejder proaktivt for at skabe et effektivt og tidssvarende it-miljø. En langt billigere løsning end at ansætte. Om personen bruges som it-chef, it-konsulent, eller it-medarbejder, det er sådan set op til dit behov.

Du er velkommen til at kontakte os, så finder vi ud af, om en fast ekstern IT-chef er det rigtige for din virksomhed.

Sådan bruger vores kunder os som ekstern IT-afdeling

Hverringe Gods gik fra kun at få leveret et ERP-system til at modtage samarbejde, løbende sparring og ligeværdige samtaler. Læs i denne case, hvordan Hverringe Gods benytter specielt Anders fra AddPro som ekstern IT-konsulent.

Flere tilbud indenfor