Hardware

AddPro tilbyder markedets bedste priser på professionelt hardware

Kontakt os
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

IT-udstyr til din virksomhed

Skal du købe eller leje dit IT-udstyr? Der er fordele ved begge dele, og derfor afhænger det af din virksomheds IT-behov og jeres ressourcer til at håndtere og vedligeholde dem. Hos os kan du både købe og leje IT-udstyr. Vi har et bredt udvalg af både hardware og software og vores eksperter sidder klar til at finde den helt rigtige IT-løsning til netop din virksomhed.

Sådan arbejder vi

Vores fokus er at levere det bedste IT-udstyr, der matcher jeres behov. Vi anbefaler jer ikke nødvendigvis den nyeste version, hvis det viser sig, at omkostningerne overstiger den forretningsmæssige værdi.

Derudover tilbyder vi tilbagekøbsaftaler og sikker afskaffelse – ligesom vi også udfører opgaver som imagepålægning, tyverimærkning, udpakning, konfiguration og test inden levering.


Hardware Leasing

AddPro tilbyder finansiering udviklet til at hjælpe jer med at få mest mulig værdi ud af jeres IT-budget. Vores hardware-finansieringsløsning er inkl. service og er 100% skalerbar. Finansieringsløsningen er udviklet for at understøtte en regelmæssig udskiftning af jeres udstyr.

Lenovo Platinum Partner

Hos AddPro har vi opnået den højeste Lenovo partnerstatus, man kan gøre sig fortjent til.

Det giver særlige fordele til gavn for vores kunder i forhold til priser, produktindsigt og garantiservice.

HPE Sales Certified – Aruba Products and Solutions

Tino Yannopoulos, Sales & Procurement Manager, modtog denne certificering der validerer, at der kan identificeres vigtige Aruba-løsninger. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmed dig vores nyhedsbrev og modtag informationer vedr. hvad der rør sig, seneste nyt, sikkerhed og hvad AddPro gør for den grønne omstilling.