SharePoint

En moderne kommunikationsplatform, der giver flere muligheder for intern dialog

SharePoint er en del af Microsoft 365 og fungerer som et moderne intranet. Det er et stærkt værktøj, som kan hjælpe virksomheder med at øge produktiviteten, samarbejdet og informationsdelingen. Det kan hjælpe med at forbedre beslutningstagningen og samarbejdet mellem forskellige afdelinger og kollegaer. Hos AddPro har vi stor erfaring fra de løsninger vi hjælper vores kunder med, men også internt, hvor vi selvfølgelig udnytter SharePoint i stor stil.

Bliv kontaktet af en konsulent
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvorfor skal du vælge SharePoint?

Vi synes der er mange gode grunde, til at du bør udnytte SharePoint som en del af din Microsoft 365. Vi har samlet en række fordi’er her:

Dokumentstyring: SharePoint giver brugerne mulighed for at oprette, redigere, dele og samarbejde om dokumenter på en centraliseret platform. Det gør det nemt at holde styr på de seneste versioner af dokumenter og at sørge for, at alle har adgang til de rigtige informationer.

Samarbejde: SharePoint understøtter samarbejde i realtid, så flere brugere kan arbejde på det samme dokument samtidig. Det giver også mulighed for at oprette teamsider, hvor man kan dele dokumenter, starte diskussioner og dele kalendere.

Arbejdsgange: SharePoint giver mulighed for at automatisere arbejdsgange og godkendelsesprocesser. Det kan være med til at spare tid og øge effektiviteten i en virksomhed.

Synergi: Synergien til resten af Microsoft 365 som f.eks. OneDrive. Det giver mulighed for enkel informationsdeling og samarbejde mellem systemerne og kollegaerne.

Adgang fra forskellige enheder: SharePoint kan tilgås fra forskellige enheder, herunder computere, tablets og smartphones, hvilket giver mulighed for arbejde fra hvor som helst og når som helst.

Hvad betyder det for din virksomhed?

Dine medarbejdere vil løbende opleve fordelene ved at udnytte systemets mange fordele.

Fleksibilitet. PC, mobil, tablet. På kontoret, hos kunden, på farten.

Slut med flere versioner. Arbejd i samme dokument, samtidig. Arbejd i din browser.

Slut med ”Ctrl+S”. Dokumenter på SharePoint bliver automatisk gemt.

Del nemt. Både med dine kolleger og samarbejdspartnere.

SharePoint Intranet