Uniconta

Komplet økonomisystem gearet til vækst. Få styr på alt fra økonomi, kunder, leverandører, emner til varer, lager, produktion, anlæg og projekter.

Kontakt os
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad er Uniconta?

Uniconta er et komplet økonomisystem, der holder styr på økonomi, lager, projekter, kunder, emner, anlæg, produktion og logistik, og hjælper din virksomhed til at blive digital. Så du kan drive din virksomhed på et solidt fundament.

Uniconta giver tidsbesparelse på daglige rutiner, søgninger, genfinding af bilag og dokumentation. Dine data er sikkert gemt i skyen. Alt er samlet ét sted, så du får et unikt og komplet overblik over hele din virksomhed.

Uniconta er baseret på Microsoft teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit it-miljø i skyen.

Selvom Uniconta er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

Veludbygget værktøjskasse

Uniconta er udviklet af Erik Damgaard, som har udviklet økonomisystemer siden 1983. Uniconta’s fundament er bygget på det bedste af de foregående 5 økonomisystemer, Erik har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft.

Erik Damgaards programmer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. Uniconta er ingen undtagelse.

Derfor kan kunderne nyde godt af de tillægs- og integrationsløsninger, som vores partnere tilbyder til Uniconta. Det er nemlig vores princip, at vi udvikler en standard økonomiløsning, for det er vi gode til. Så lader vi det være op til vores partnere og samarbejdspartnere, at tilbyde løsninger rundt omkring Uniconta, der er tilpasset til enkelte brancher, funktionsområder og specialløsninger.

Skift enkelt til Uniconta

Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at skifte fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5, NAV og e-conomic.

Ved skift til Uniconta, får man konverteret alle sine stamdata med. Historikken er gemt og brugbar i Uniconta fra første sekund.

Prøv Uniconta gratis

Har du lyst til at prøve kræfter med Uniconta?