Uniconta

Komplet økonomisystem gearet til vækst. Få styr på alt fra økonomi, kunder, leverandører, emner til varer, lager, produktion, anlæg og projekter.

Kontakt os
Luk

Kontakt os

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvad er Uniconta?

Uniconta er et komplet økonomisystem, der holder styr på økonomi, lager, projekter, kunder, emner, anlæg, produktion og logistik, og hjælper din virksomhed til at blive digital. Så du kan drive din virksomhed på et solidt fundament.

Systemet giver tidsbesparelse på daglige rutiner, søgninger, genfinding af bilag og dokumentation. Dine data er sikkert gemt i skyen. Alt er samlet ét sted, så du får et unikt og komplet overblik over hele din virksomhed.

Uniconta er baseret på Microsoft teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit it-miljø i skyen.

Uniconta er baseret på Microsoft teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit it-miljø i skyen.

Selvom det er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

Veludbygget værktøjskasse

Økonomisystemet er udviklet af Erik Damgaard, som har udviklet økonomisystemer siden 1983. Fundamentet er bygget på det bedste af de foregående 5 økonomisystemer, Erik har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft.

Erik Damgaards programmer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. Uniconta er ingen undtagelse.

Uniconta er bygget op som en app, hvilket skaber en lynhurtig oplevelse som bruger af økonomisystemet. Du kan tilgå økonomisystemet på alle devices, hvad end du foretrækker computer, tablet eller mobil.

Skift enkelt til Uniconta

AddPro Danmark er en af Danmarks største leverandører af Uniconta. Vi har derfor stor erfaring i at konvertere løsninger fra andre økonomisystemer, som f.eks. Microsoft Dynamics C5, Dynamics NAV og e-conomic.

Vi kan hurtigt konvertere finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere. Historikken er også gemt og kan benyttes med det samme i økonomisystemet.

Prøv en gratis demo

Har du lyst til at prøve kræfter med et moderne økonomisystem?


Tilføjelsesprogrammer til Uniconta